A.Vogel Blog

FAQ (Frequently Asked Questions)

De oftest stillede spørgsmål om A.Vogel naturlægemidler

Hvad er en tinktur?

En tinktur er en flydende alkohol ekstrakt af urter, som man drikker. Tinkturer er traditionelt blevet brugt inden for naturmedicin, og anses for at være en af de mest effektive måder at få urteekstrakt ind i kroppen.

Hvorfor bruger vi alkohol?

Alkohol anvendes som ekstraktionsmiddel, fordi det er i stand til at udvinde både vand- og fedtopløselige stoffer, som dækker det meste af de bestanddele i planten, som vi ønsker at lave udtræk af.

På den måde sikrer vi os at vi opnår en balance i tinkturen, som mest muligt afspejler sammensætningen i den oprindelige plante.

Hvorfor bruger vi friske planter?

Når en plante er frisk indeholder den fuld styrke af alle stoffer, og har endnu ikke mistet nogle af sine kvaliteter. Når urter udtørres henfalder de og mister derved styrke. Forestil dig forskellen på frisk og tørret persille. Selvom du netop har tørret din persille for nyligt, vil den aldrig opnå den samme friske smag og konsistens som den friskplukkede urt, som er sprængfyldt med smag og næringsstoffer.

Hvad er GMP?

GMP er en forkortelse af ”Good Manufactoring Practice”. Dette er en kvalitets kontrol standard, som i mange lande anvendes ved medicin produktion. Denne standard kontrolleres af de officielle myndigheder i det enkelte land, hvilket betyder at vores fabrikker opfylder de højest mulige standarder, med et team af specialuddannet personale som sikrer at hvert trin i produktionsprocessen udføres i henhold til strenge regler, som sikrer at vi levere varer af ensartet kvalitet, sikkerhed og virkning.

Hvad er Holistisk standardisering?

Holistisk Standardisering er den proces, hvorved man sikrer, at hver batch af A. Vogel urter er lige så potent og effektivt som det burde være. Ved brug af stramt kontrolleret standarder i dyrkning, fra frø til høst, og ved brug af detaljeret kvalitetskontrol sikrer vi, i hvert batch af urter, tilstedeværelsen af en række nøglekomponenter der bidrage til at opnå batch-til-batch konsistens.

Denne proces adskiller sig fra Kemisk Standardisering, hvor en komponent af planten er valgt som værende ansvarlig for virkningen, og kun niveauerne af, at en komponent måles.


Følg A.Vogel på Facebook

Fandt du ikke det su søgte?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du mangler svar.

0 Produkt(er) i din indkøbskurv