A.Vogel Blog

hjem / mad / avocadosuppe

Avocadosuppe

0,0

0 stemmer bedøm opskrift

Prøv denne lækre suppe og lad dig overraske! Den er både fyldig og blød, men også super sund.

  • Forberede:
  • Nem
  • 4 portioner

Sådan laver du Avocadosuppe

1. Porre og selleri skæres i små tern. Svitses i olie sammen med skalotteløg, laurbærbladet og ris. 

 

2. Tilsæt hvidvinen og kog det hele ind. Tilsæt bouillionen og lad det simre under låg i ca. 40 minutter.

 

3Tag laurbærbladet op. Halver avocadoen, og pil stenen ud. Tag frugtkødet ud af skrællen og skær det i tern, som tilsættes suppen. Derefter blendes suppen fint og køres igennem en si. Tilsæt til sidst mascarpone og smag til. Lad suppen køle ned før servering.

 

 

Hvis du prøver denne spændende avocadosuppe, håber vi, at du vil tagge et billede af den på Instagram #avogeldk , så vi kan se det :-)

 

Elsker du også sund og nærende mad?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med nye opskrifter:

Fornavn
Email

Søg opskrifter

0 Produkt(er) i din indkøbskurv