A.Vogel Blog

hjem / mad / papayasuppe

Papayasuppe

0,0

0 stemmer bedøm opskrift

En spændende og overraskende god suppe. Papaya er velegnet til morgenmad, mellemmåltid, pureret og til at støtte fordøjelsen efter et større måltid.

  • Forberede:
  • Nem
  • 4 portioner

Sådan laver du Papayasuppe

1. Rist pinjekerner gyldne på en varm pande, uden fedtstof. Læg 2 spsk til side.

2. Skræl papayaen, fjern kernerne og skær den i små tern. Skær skorpen af brødet og skær det resterende brød i små tern. Hak mandlerne groft. Bland det hele med de resterende ingredienser (hold stadig 2 spsk. ristede pinjekerner tilbage). Kom det i en skål med låg og lad det trække natten over i køleskabet.

3. Når suppen har trukket, pureres den fint. Hvis den er lidt for tyk kan der evt. tilsættes lidt mere vand.

4. Smag suppen til og drys de tilbageholdte pinjekerner over ved serveringen.

 

Hvis du prøver denne spændende suppe, håber vi, at du vil tagge et billede af den på Instagram #avogeldk , så vi kan se det :-)

 

Elsker du også sund og nærende mad?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med nye opskrifter:

Fornavn
Email

Søg opskrifter

0 Produkt(er) i din indkøbskurv