A.Vogel Blog

hjem / mad / sellerisuppe

Sellerisuppe

0,0

0 stemmer bedøm opskrift

Smagen af selleri og dild blandes i en fin symfoni i denne cremede suppe. Den ledsages fint af et groft brød og måske et bacondrys.

  • Forberede:
  • Nem
  • 4 portioner

Sådan laver du Sellerisuppe

1. Blegselleri, kartoffel og knoldselleri skæres i tern.

 

2. Svitses med løg og dildfrø i olien – tilsæt hvidvinen og lad det koge ind. Tilsæt bouillionen og lad det simre under låg i ½ time.

 

3. Blend suppen og kør den igennem en si. Smag til.

 

TIP: Alkoholen forsvinder ved tilberedning. Dildfrø kan man få i helsekostbutikker. Suppen smager også godt kold.

 

Hvis du prøver denne sunde suppe, håber vi, at du vil tagge et billede af den på Instagram #avogeldk , så vi kan se det :-)

 

Elsker du også sund og nærende mad?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med nye opskrifter:

Fornavn
Email

Søg opskrifter

0 Produkt(er) i din indkøbskurv