A.Vogel Blog

hjem / mad / svamperisotto

Svamperisotto

0,0

0 stemmer bedøm opskrift

Risotto er en dejlig og mættende vegetarret. Du kan variere indholdet alt efter sæson og smag. Denne svamperisotto er en af vores favoritter.

  • Forberede:
  • Nem
  • 4 portioner

Sådan laver du Svamperisotto

1. Snit skalotteløg og hvidløg fint. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løgene til de er klare, ikke brune. 

2. Kom de ituskårne svampe i gryden og sauter det hele over middelvarme til svampene er let stegte.

3. Tilsæt nu den varme bouillion til ris/løg/svampe blandingen et par dl. ad gangen og lad det koge ind, inden du igen tilsætter et par dl. bouillion. Fortsæt sådan til risene er møre, det varer cirka 30 – 40 minutter og du skal røre i gryden undervejs.

4. Den færdige risotto skal have konsistens som risengrød og det opnås ved, at risene koger ud og jævner undervejs. Du skal altså ikke tilsætte mere bouillion end at risene lige netop er dækkede, ad gangen. Hvor meget bouillion du præcis skal bruge, afhænger af svampene og størrelsen på din gryde.

5. Når du er tilfreds med konsistensen og risenes mørhed rører du parmesanosten i sammen med krydderurterne.

 

Ummmm, sikke en dejlig risotto! Du må meget gerne dele et billede på Instagram og tagge #avogeldk , så vi kan se det :-)

 

Elsker du også sund og nærende mad?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med nye opskrifter:

Fornavn
Email

Søg opskrifter

0 Produkt(er) i din indkøbskurv