A.Vogel Blog
 

Privatlivsploitik

I det følgende redegøres der for, hvordan Bioforce Danmark AS ("Bioforce Danmark" eller ”vi”) anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, www.avogel.dk, samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

1. Indsamling af personlige oplysninger
Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De
personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, købshistorik og andre identifikationsoplysninger.

2.Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:

2.1 Gennemførelse af ordre i vores webshop:
•    Fremsendelse af ordrebekræftelse
•    Fremsendelse af vare
•    Reklamationer
•    Returnering

2.2
Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordre i vores webshop:
•    Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
•    Returnering
•    Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder

2.3
Profil eller brugerkonto (forhandlerlogin og registreret bruger)
•    Administration af profil eller brugerkonto for forhandlerlogin
•    Administration af profil eller brugerkonto for registreret bruger

2.4 Henvendelser modtaget gennem vores online kontaktformular
•    Indsendelse og modtagelse af henvendelser gennem vores online kontaktformular
•    Besvarelse af henvendelser, modtaget gennem vores online kontaktformular

2.5 Nyhedsbrev
•    Fremsendelse af nyhedsbreve
•    Fremsendelse af link til gratis e-bog ved tilmelding til nyhedsbrev
•    Udtrækning af vinder af præmie i konkurrence for modtagere af nyhedsbreve
•    Fremsendelse af præmier i konkurrence for modtagere af nyhedsbreve

2.6 Deltagelse i undersøgelser og analyser
•    Gennemgang og analyse af svar fra undersøgelser og analyser med henblik på forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier
Vi gør opmærksom på, at ovennævnte brug til brug for fremsendelse af nyhedsbreve kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
Oplysninger bruges alene til de ovenfor anførte formål.
Dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.
Oplysninger videregives til Bioforce AG, Roggwil, Schweiz, som licensgiver for Bioforce Danmark AS. Oplysninger om navn og adresse videregives til GLS i forbindelse med levering af varer, købt i vores webshop. Dine oplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjeparter, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

3.Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookie-politik, som du kan finde her: Cookie politik

4.Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.
Personoplysninger beskyttes af password på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrolledere faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Alle betalinger på www.avogel.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kon-trolleret af Nets Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun Nets Danmark, der kan læse informationerne. BioForce Danmark har ingen rettigheder hertil.

5. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

6. Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. Ændring af oplysninger eller framelding af tjenester, mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på jakobc@bioforce.dk eller 87 70 87 72. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Bioforce Danmark AS
Håndværkervej 17B
8643 Ans By

8. Ændring af privatlivspolitikken

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.



Opdateret den 8-4-2015

Printprint-icon

0 Produkt(er) i din indkøbskurv