Vores Brand

Natur

Kærligheden til naturen og troen på dens helende kræfter har altid været det centrale for pioneren inden for naturmedicin Alfred Vogels arbejde (1902-1996). Dette betyder i praksis certificeret økologisk dyrkning og bæredygtig brug af naturens ressourcer.

Luk vindue

Holistisk tilgang

Vores nuværende serviceydelser, produkter, fødevarer og information er alle baserede på essensen af Vogels livsfilosofi: Godt helbred kræver en holistisk tilgang. En velbalanceret livsstil, en sund kost og naturlige helseprodukter spiller alle en afgørende rolle i opretholdelsen og opnåelsen af et sundt helbred.

Luk vindue

Hjælp folk med at hjælpe dem selv

Alfred Vogel var i besiddelse af en sand gave og et stort ønske om at videregive sin viden. Dette gjorde han via et magasin, flere succesfulde bøger om sundhed og foredrag over hele verden, og dermed hjalp han med at promovere forståelsen af, hvordan sygdomme kan afhjælpes på naturlig vis. A.Vogel kan nu tilbyde en bred vifte af information, blandt andet denne hjemmeside, nyhedsbreve og tilstedeværelse på de sociale medier.

Luk vindue

Friske planter

Selv i starten af sin karriere lavede Alfred Vogel sine produkter af friskindhøstede planter. Den ekstra indsats, der ligger i at bruge friske planter, er stadig det, som gør A.Vogel-produkterne unikke.

Luk vindue

Fascination

Fascination er en af de ting, som gør A.Vogel unik. Alfred Vogels enestående talent for at formidle sin entusiasme til andre. De, som kendte ham personligt, var dybt fascinerede af denne pioner inden for naturmedicin. Om det var i et foredrag eller under konsultationer med patienterne, så skinnede hans karisma altid klart igennem.

Luk vindue

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her