A.Vogel Blog

avogel.dk / Smoothies

Supersmoothies

Nem at fordøje, godt helbred

Fit og energisk: Det er sådan vi føler os, når vores fordøjelsessystem fungerer optimalt. Her spiller din kost en meget vigtig rolle. Der er en god grund til at vi siger “Du er hvad du spiser”. Det er i vid udstrækning hvad vi putter i vores mund der bestemmer, hvad der sker  i maven.

Smoothies er en nem måde du kan være god ved dit tarmsystem på, samt få masser af sunde næringsstoffer. En god smoothie er fyldt med vigtige proteiner, gode fedtstoffer, vitaminer, fibre, antioxidanter og mineraler. Det er det perfekte brændstof til at kickstarte din dag og til at holde fordøjelsessystemet i orden.

Og så smager den oven i købet godt.

Syv smoothies - én til hver dag i ugen?

Ikke to dage i ugen er de samme, så hvorfor nøjes med bare en ostemad hver dag til morgenmad eller frokost?

Variation er nøglen til at få masser af forskellige væsentlige næringsstoffer. Det er derfor denne brochure har syv forskellige smoothies - en for hver dag i ugen - eller hvordan du nu synes. Det er en god måde at starte dagen på eller som en let frokost. Tilføj gerne nogle af dine egne smoothie yndlingsingredienser og komponér din helt egen Valleforce Berry supersmoothie.

Smoothie trin-for-trin

Vælg frugt og grøntsager.

Brug mindst to slags frugt og/eller grøntsager som f.eks.

  • spinat
  • grønkål
  • bladselleri
  • rødbede
  • avocado
  • blåbær
  • banan
  • kiwi

Blend det

Tilsæt vand, mandelmælk eller friskpresset frugtjuice for at gøre smoothien mere flydende.

Hvad er din yndlings?

Tilsæt urter, søde frugter, nødder eller andre naturlige smagsstoffer og få en overraskende smagsoplevelse. Prøv evt. honning, dadler, figner, valnødder, kokos, vanille, mynte,  ingefær eller koriander.

Boost din smoothie!

Tilsæt A.Vogel Valleforce Berry med juice fra aroniabær og granatæble samt calcium, der bidrager til fordøjelsessystemets normale funktion. Læs mere om Valleforce Berry her

Følg A.Vogel på Facebook

0 Produkt(er) i din indkøbskurv