background

Anna Marie

Anna Marie slap for forkølelse og bihulebetændelse med Echinaforce

Anna Marie døjede i flere år med bihulebetændelse som følge af forkølelse og var til sidst desperat for at slippe ud af den drænende tilstand. Echinaforce blev hendes redning. Med Echinaforce – både anvendt akut og forebyggende – kunne Anna Marie endelig vinke farvel til forkølelse, og som følge heraf udeblev bihulebetændelsen også. I dag bruger Anna Marie Echinaforce, så snart hun mærker optræk til forkølelse, og hun har aldrig siden haft bihulebetændelse.

"Når jeg kan mærke, at der er optræk til forkølelse, så tager jeg Echinaforce"

Som mange andre, der døjer med langvarige forkølelser, oplevede Anna Marie, at forkølelsen satte sig rigtig godt fast og ikke var til at komme af med. "Jeg begyndte at tage Echinaforce, fordi jeg sådan døjede med forkølelser, der ofte endte i bihulebetændelse. Siden har jeg ikke haft det," fortæller Anna Marie om sit første bekendtskab med Echinaforce. I dag har Anna Marie altid en flaske stående, så hun kan tage forkølelsen i opløbet. "Når jeg kan mærke, at der er optræk til forkølelse, så tager jeg Echinaforce," forklarer Anna Marie.

"Echinaforce har gjort en stor forskel i min hverdag"

Anna Marie lægger ikke skjul på, at Echinaforce har haft en markant positiv indflydelse på hendes velvære. "Det har hjulpet mig, og jeg ved, det hjælper og virker," fortæller Anna Marie og understreger: "Echinaforce har gjort en stor forskel i min hverdag." Noget af det, som Anna Marie især fremhæver som en fordel ved at tage Echinaforce, er den hurtige virkning. "Når jeg begynder at svede, så ved jeg, det er begyndt at virke. Sådan ca. efter tre timers tid," forklarer Anna Marie, der da også gerne fortæller om sine gode oplevelser med Echinaforce til andre. "Jeg anbefaler det gerne til andre, ja!" siger Anna Marie.

En livstragedie vækkede et øget behov for at leve sundt

Anna Marie oplevede det, som mange nok frygter allermest. Hun mistede nemlig sin søn. Og det satte sine spor. Anna Maries helbred blev svækket, og derfor har hun i dag et særligt fokus på sundhed. "Jeg sørger for at få masser af grønt og leve efter det, som man ellers anbefaler. Og det gjorde virkelig en forskel," fortæller Anna Marie og tilføjer: "Jeg tager også Fiskeolie, B-, C- og D-vitamin, krom og Q10, og så dyrker jeg folkedans, zumba og svømmer for at holde mig i gang." Anna Marie har tilmed taget en uddannelse inden for alternativ behandling, og derfor læser Anna Marie altid det med småt, når hun skal vælge det kosttilskud eller naturlægemiddel, som er det helt rigtige til hendes behov.

"Når jeg ser en rød solhat, tænker jeg altid på A.Vogel"

For Anna Marie har rød solhat fået en særlig betydning: "Jeg har endda købt rød solhat for at have den i haven, fordi den er så smuk. Når jeg ser en rød solhat, tænker jeg altid på A.Vogel", fortæller hun. Anna Marie er da også glad for andre af A.Vogels produkter. "Jeg bruger også Herbamare Urtesalt, Echinacea Spray og halsbolsjerne, og Bronchoforce har jeg også brugt," uddyber Anna Marie og understreger: "Jeg ved, at det, der er i produkterne, er af råvarer fra de Schweiziske alper, og at det er god kvalitet."

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

Anna Marie, 68 år, pensioneret, har tre børn, bor med sin mand ved Struer

Anna Marie fortæller

"Jeg ville gerne fortælle om Echinaforce, fordi det er et godt produkt, som er meget afprøvet. Indianerne startede med det for mange, mange år siden. Det har en god effekt på forkølelse. Jeg var uafbrudt forkølet i årevis. Jeg tænkte, jeg må gøre noget. Det kan ikke bare blive ved og ved og ved. Og så tænkte jeg, ok nu prøver jeg Echinaforce og lever lidt A.Vogel-agtigt. Og det var med rigtig godt resultat, for jeg blev faktisk ikke forkølet. Nu tager jeg Echinaforce, når jeg er ved at blive forkølet. Mit immunforsvar bliver bedre, så det holder det, det lover. Det er et godt produkt af nogle gode råvarer. Når man bruger det, virker det. Også i perioder, hvor jeg har lidt for travlt, hjælper Echinaforce på immunforsvaret"

Echinaforce®

Echinaforce styrker dit immunforsvar, så du både kan forebygge og bekæmpe forkølelse. Se …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her