background

Bette

Echinaforce satte en stopper for Bettes konstante forkølelser

For Bette på 65 år har et svækket helbred i perioder betydet, at sundhed i dag er altoverskyggende i hendes liv. Hun er simpelthen nødt til at leve sundt for at passe på sig selv. Derfor er Echinaforce også fast inventar hos Bette, der altid bruger naturlægemidlet, når en forkølelse er på vej, eller når hun i perioder har ekstra travlt, og immunforsvaret har brug for en håndsrækning.

"Nu tager jeg Echinaforce, når jeg er ved at blive forkølet"

"Når jeg er forkølet, så har jeg det halvskidt, er mat og træt, har krilleren i halsen, og næsen begynder at løbe." Sådan beskriver Bette sine typiske forkølelsessymptomer, som hun i en årrække var plaget af konstant. "Jeg var uafbrudt forkølet i årevis. Jeg tænkte, jeg må gøre noget. Det kan ikke bare blive ved og ved og ved. Og så tænkte jeg: Ok, nu prøver jeg Echinaforce og lever lidt A.Vogel- agtigt. Og det var med rigtig godt resultat, for jeg blev faktisk ikke forkølet," siger Bette med et stort smil og fortsætter: "Nu tager jeg Echinaforce, når jeg er ved at blive forkølet."

"Også i perioder, hvor jeg har lidt for travlt, hjælper Echinaforce på immunforsvaret."

Bette bruger dog ikke kun Echinaforce, når forkølelsen er ved at snige sig ind på hende. Også i spidsbelastede perioder tyer hun til Echinaforce. "I perioder, hvor jeg har lidt for travlt, hjælper Echinaforce på immunforsvaret," fortæller Bette, der i det hele taget altid sørger for at værne om sin sundhed. "Hvis jeg begynder at leve usundt, ved jeg, at det går ud over det hele," fortæller Bette, der dog ikke er fanatisk, men spiser grønt og varieret og holder sig i gang med sin fysisk krævende fritidsaktivitet som hesteejer. "Jeg kan også se, hvordan heste, hunde og dyr får dårligt helbred, når de ikke lever sundt."

"Jeg ville gerne fortælle om Echinaforce, fordi det er et godt produkt"

For Bette er det afgjort en blåstempling af naturlægemidlet, at Echinaforce har været på markedet i over 60 år. "Jeg ville gerne fortælle om Echinaforce, fordi det er et godt produkt, som er meget afprøvet. Indianerne startede med det for mange, mange år siden," fortæller Bette og tilføjer: "Og det har en god effekt på forkølelse." Bette holder sig heller ikke tilbage med at videreformidle sine gode oplevelser med Echinaforce til andre. "Jeg anbefaler Echinaforce og giver det uopfordret til andre. Så spørger de altid, hvad det er, jeg bruger. Jeg vil ikke gå og overbevise folk om, at naturmedicin er godt, men når de ser effekten på mig, kan se selv se, at det virker," fortæller Bette, der mener, at man skal gøre sig sine egne erfaringer, når det kommer til helsekost og naturprodukter.

"A.Vogels produkter bruger jeg"

Bette har en helhedsterapeutuddannelse fra A.Vogel, hvilket giver hende et kendskab til naturprodukter lidt ud over det sædvanlige. Derfor er Bette også kritisk, når det kommer til at vælge, hvilke kosttilskud og naturlægemidler hun skal bruge. "Der findes meget, som bare er lidt let købt og ikke grundigt nok undersøgt på markedet. Der er ustyrlig meget vildledning og meget forvirrende markedsføring," fortæller Bette og uddyber: "Det er svært at finde ud af, hvad der er til hvad. Råvarerne er for dårlige, og effekten er derefter." Det er da også lige netop råvarerne i Echinaforce, som Bette lægger vægt på, når hun fortæller om produktets fordele. "Mit immunforsvar bliver bedre, så det holder det, det lover. Det er et godt produkt af nogle gode råvarer. Når man bruger det, virker det," fortæller Bette. Ud over Echinaforce sværger Bette også til en lang række andre A.Vogel-produkter: "Jeg bruger Echinaforce, Herbamare Urtesalt og Bouillon og Bronchoforce. Og ja, Urticalcin, som er eminent godt!" understreger Bette.

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

Bette, 65 år, pensioneret, bor alene på Vesterbro i København

Bette fortæller

"Jeg ville gerne fortælle om Echinaforce, fordi det er et godt produkt, som er meget afprøvet. Indianerne startede med det for mange, mange år siden. Det har en god effekt på forkølelse. Jeg var uafbrudt forkølet i årevis. Jeg tænkte, jeg må gøre noget. Det kan ikke bare blive ved og ved og ved. Og så tænkte jeg, ok nu prøver jeg Echinaforce og lever lidt A.Vogel-agtigt. Og det var med rigtig godt resultat, for jeg blev faktisk ikke forkølet. Nu tager jeg Echinaforce, når jeg er ved at blive forkølet. Mit immunforsvar bliver bedre, så det holder det, det lover. Det er et godt produkt af nogle gode råvarer. Når man bruger det, virker det. Også i perioder, hvor jeg har lidt for travlt, hjælper Echinaforce på immunforsvaret"

Echinaforce®

Echinaforce styrker dit immunforsvar, så du både kan forebygge og bekæmpe forkølelse. Se …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her