background

Gitte

Ikke flere sygedage til Gitte, efter hun startede på Echinaforce

I de perioder, hvor Gitte, der arbejder som produktchef i fødevarebranchen, har sørget for at tage Echinaforce både forebyggende og til behandling af forkølelsessymptomer, har hun ikke haft en eneste sygedag med forkølelse. Derfor har Gitte altid en flaske Echinaforce stående i medicinskabet og anbefaler det gerne til andre.

"Jeg var forkølet hele tiden"

Da Gitte, der nu er 47 år gammel og bor med sin mand og sin søn i Holte, var i starten af 20'erne, boede hun i en virkelig dårlig lejlighed og var konstant forkølet. "Jeg var forkølet hele tiden. Og så sagde min veninde: ´Det kan simpelthen ikke passe. Du skal prøve det her naturprodukt, som min mor bruger´," fortæller Gitte om, hvordan hun første gang stiftede bekendtskab med Echinaforce. "Og det smagte jo lidt specielt, og det grinede vi meget af. Men det virkede jo, og jeg sagde til min veninde: ´Hvorfor har du ikke sagt det før?´" fortæller Gitte med et smil på læben. "Nu bruger jeg det hele tiden. Og nu er der også kommet et produkt med Echinacea til mit barn, så det tager han," uddyber Gitte og tilføjer: "Min mand har været lidt forbeholden, men han kan virkelig ikke afvise effekten."

"Hvis jeg tager Echinaforce, så kan jeg faktisk afbøde, at jeg bliver forkølet"

"Jeg får først ondt i halsen, begynder at hoste, bliver tyk i halsen, og så bliver jeg forkølet," fortæller Gitte om de symptomer, hun typisk oplever, og som de fleste af os nok kan nikke genkendende til, når en forkølelse er under opsejling. "Men hvis jeg tager Echinaforce, så kan jeg faktisk afbøde, at jeg bliver forkølet. Så kan jeg tage det i opløbet," tilføjer Gitte.

"Jeg lægger mig faktisk aldrig mere syg af forkølelse"

Selvom man forsøger at forebygge forkølelse, kan selv den bedste jo blive ramt. Og det gælder også for Gitte. "Jeg bliver typisk forkølet i starten af vinteren og i slutningen, og det er også der, energien flader helt ud," fortæller Gitte, der nu altså ved, i hvilke perioder hun skal være ekstra obs. på at sætte ind med Echinaforce: "Det tager toppen af og gør, at det ikke bliver så slemt, hvis man er ramt af forkølelse," forklarer hun og uddyber: "Så jeg lægger mig faktisk aldrig mere syg af forkølelse. Jeg er ikke sygemeldt fra arbejdet."

"Før i tiden har jeg bare ignoreret det, når jeg blev forkølet, og så blev det bare værre"

For Gitte handler forebyggelse og bekæmpelse af forkølelse ikke kun om at tage Echinaforce i tide, men lige så meget om at lytte til sin krops signaler. "Det, at man fokuserer på at gøre noget, så man faktisk også tager hensyn til, at man er forkølet, så man ikke bare kører på og bliver ved at træne osv., men måske nærmere slapper lidt mere af, tager lidt før hjem fra arbejdet og så samtidig tager Echinaforce, gør hele forskellen," forklarer Gitte og tilføjer: "Så jeg gør simpelthen noget godt for mig selv. Før i tiden har jeg bare ignoreret det, når jeg blev forkølet, og så blev det bare værre." Derfor er Echinaforce fast inventar i medicinskabet ved siden af hovedpinepillerne hjemme hos Gitte og familien.

"A.Vogel er troværdigt og lader produkterne tale for sig selv"

Gitte kan sagtens følge Alfred Vogels, manden bag brandet A.Vogel, store passion for urter og naturens virkemidler. "Alt det der med urter, det er vildt spændende, det gad jeg godt dykke mere ned i, hvis jeg havde mere tid i mit liv," fortæller Gitte, der mange gange har oplevet, hvordan man i lande som Tyskland, Østrig og Schweiz har en helt anden tilgang til naturprodukter. "I Tyskland, Østrig og Schweiz er det helt anderledes. Der kan man jo få naturlægemidler både på apoteket og hos lægen. Herhjemme kan man primært få penicillin på recept," forklarer Gitte og tilføjer til sidst: "Når vi rejser i Østrig osv., tænker jeg altid på A.Vogel, når jeg ser en rød solhat. Jeg synes, at A.Vogel-brandet er troværdigt og lader produkterne tale for sig selv."

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

Gitte, 47 år, produktchef i fødevarebranchen, bor med sin mand og søn i Holte

Gitte fortæller

"Jeg var forkølet hele tiden. Men hvis jeg tager Echinaforce, så kan jeg faktisk afbøde, at jeg bliver forkølet. Så kan jeg tage det i opløbet. Det tager toppen af og gør, at det ikke bliver så slemt, hvis man er ramt af forkølelse. Så jeg lægger mig faktisk aldrig mere syg af forkølelse. Jeg er ikke sygemeldt fra arbejdet. Før i tiden har jeg bare ignoreret det, når jeg blev forkølet, og så blev det bare værre."

Echinaforce®

Echinaforce styrker dit immunforsvar, så du både kan forebygge og bekæmpe forkølelse. Se …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her