background

Susanne

Susanne har bekæmpet forkølelse med Echinaforce i over 30 år

60-årige Susanne har sværget til Echinaforce, siden hun første gang fik anbefalet naturlægemidlet engang i 1980'erne. Med Echinaforce har hun undgået energiforladte dage og har sluppet med en mild forkølelse i ny og næ, og derfor bruger hun det stadig den dag i dag.

Susanne bruger både Echinaforce forebyggende og som behandling af forkølelse

Susanne anvender primært Echinaforce forebyggende for at undgå forkølelsen. Hun beskriver de symptomer, som hun reagerer på således: "Næsen begynder at blive stoppet, der kommer lidt hosten, og jeg bliver småvarm. Typisk vågner jeg og er lidt tung i hovedet. Så tager jeg Echinaforce med det samme." Det er nu lidt over 30 år siden, at en kollega introducerede Susanne for Echinaforce. "Jeg havde en kollega, der uddannede sig til zoneterapeut. Hun anbefalede mig Echinaforce, fordi jeg var ved at blive forkølet. Så det brugte jeg, og det hjalp. Og jeg har brugt det siden," fortæller Susanne og fortsætter: "Enten slipper jeg helt for at blive forkølet med Echinaforce. Og hvis det er en af de der meget voldsomme omgange, så gør det, at det i hvert fald bliver et meget mildere forløb. Det tager ligesom toppen," forklarer Susanne, der også altid bruger A.Vogels naturlige næsespray Sinuforce, når næsen stopper til.

"Vi har altid Echinaforce stående i skabet"

Hjemmes hos Susanne og hendes familie går man aldrig forgæves, hvis man har brug for et skud Echinaforce for at holde forkølelsen på afstand. "Vi har altid Echinaforce stående i skabet. Så har vi det til at tage det forebyggende," fortæller Susanne og fortsætter: "Og hvis der er en i min omgangskreds, der er forkølet, så tager jeg det også for ikke at blive smittet." Det er dog ikke kun Echinaforce, der har fået fast hyldeplads i hjemmet i Valby. Susanne sørger nemlig for, at hele familien får dækket deres mineral- og vitaminbehov – både vha. en sund kost og naturprodukter. "Vi tager alle sammen både kosttilskud og Echinaforce hjemme hos os. Det er mig, der styrer vitaminerne og naturlægemidlerne," siger Susanne med et glimt i øjet.

"Med Echinaforce spilder man ingen dage på forkølelse og manglende energi"

En af de største fordele ved at slippe for forkølelse er for Susanne, at hun både slipper for tabte arbejdsdage og dage uden energi. "Echinaforce gør, at man ikke har nogen dage, hvor man er helt drænet for energi. Med Echinaforce spilder man ingen dage på forkølelse og manglende energi," fortæller Susanne og uddyber: "Ens energikurve får på den måde bare et lille knæk, og man slipper for at komme helt ned i energiniveau."

"Der er en tendens nu, hvor folk får øjnene op for det naturlige"

Da Susanne begyndte at tage Echinaforce, var det med hendes ord lidt flippet. "Jeg har taget Echinaforce siden 1980'erne, da Alfred Vogel kom frem med sin bog. Dengang var det sådan lidt flippet," fortæller Susanne, der til gengæld har oplevet et positivt skifte de seneste år. "Der er en tendens nu, hvor folk får øjnene op for det naturlige. Det kan man se på det, folk køber og spiser og den stigende interesse for genbrug," forklarer Susanne. Og det er lige netop Echinaforces naturlige oprindelse, som især tiltaler Susanne. "Det er en fordel, at det er et naturligt produkt. Jeg er sikker på, at det er sundere for kroppen, så jeg ville klart anbefale det til andre," understreger Susanne og fortsætter: "Jeg ville gerne fortælle om min oplevelse med Echinaforce, fordi jeg synes, at det er vigtigt, at folk ved, at der findes gode alternativer til alle de der autoriserede lægemidler."

Echinaforce reddede Susanne fra en sygeeksamen

Oftest kommer forkølelsen snigende, når det er allermest ubelejligt. Og det var også tilfældet for Susanne, da hun stod over for at skulle forsvare sit speciale. "Det var lige inden eksamen, hvor jeg bare kunne mærke, at jeg var ved at blive rigtig forkølet," fortæller Susanne og fortsætter: "Men jeg havde ikke mere Echinaforce. Og jeg tænkte, det er simpelthen løgn! Så jeg ringede til min mand og fik ham til at købe noget med hjem, tog straks en ordentlig dosis, og så var det faktisk væk i løbet af et par dage, så jeg var frisk nok til at gå til eksamen."

"For mig er A.Vogel natur, sundhed og også glæde"

Med Susannes fokus på det naturlige og på naturprodukter er A.Vogel et brand, der stemmer godt overens med hendes værdier. "Jeg forbinder A.Vogel med noget, som er ægte. Det er troværdigt," forklarer Susanne og tilføjer: "For mig er A.Vogel natur, sundhed og også glæde. Og Echinaceablomsten er for mig indbegrebet af A.Vogel"

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

Susanne, 60 år, socialrådgiver, bor med sin mand og datter i Valby

Susanne fortæller

"Enten slipper jeg helt for at blive forkølet med Echinaforce. Og hvis det er en af de der meget voldsomme omgange, så gør det, at det i hvert fald bliver et meget mildere forløb. Det tager ligesom toppen. Echinaforce gør også, at man ikke har nogen dage, hvor man er helt drænet for energi. Med Echinaforce spilder man ingen dage på forkølelse og manglende energi. Det er en fordel, at det er et naturligt produkt. Jeg er sikker på, at det er sundere for kroppen, så jeg ville klart anbefale det til andre."

Echinaforce®

Echinaforce styrker dit immunforsvar, så du både kan forebygge og bekæmpe forkølelse. Se …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her