background

Christina Ulrikka

14 dage med Menosan gjorde Christina Ulrikka helt fri for hedeture

"Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder," fortæller 48-årige Christina Ulrikka, der siden starten af 40'erne har kæmpet med voldsomme gener grundet overgangsalderen – i særlig grad hedeture. Med Menosan gik der dog kun 14 dage, før det blev markant bedre, og Christina Ulrikka kunne starte sin nye tilværelse uden de ubehagelige hedeture, men med meget mere overskud.

"Der gik omkring 14 dage, og så indtil nu har der simpelthen ikke været noget"

Christina Ulrikka oplevede, at hendes symptomer på overgangsalder blev forværret, efterhånden som hun kom længere op i 40'erne. "Og da jeg så kom hen sidst i 40'erne, synes jeg, det blev værre og værre. Hedeturene kom oftere og oftere, der var ikke noget mønster i det. Både om dagen og om natten." For Christina Ulrikka gik der omkring 14 dage, inden hun mærkede en effekt af Menosan. Om sin oplevelse fortæller hun: "Der gik omkring 14 dage, og så indtil nu har der simpelthen ikke været noget. Jeg har simpelthen ikke haft en eneste hedetur i tre måneder." Først da Christina Ulrikka løb tør for Menosan-tabletter og holdt en pause på tre uger, vendte nogle af symptomerne tilbage. "Jeg løb tør og tog det ikke i tre uger, og så har jeg lige fået en snert af det igen. Måske en enkelt hedetur," forklarer Christina Ulrikka.

"Sundhed går vi meget op i også i forhold til miljøet"

48-årige Christina Ulrikka bor med sin mand i Risskov i Århus. Christina Ulrikka går meget op i sundhed – ikke kun i forhold til sig selv, men også i forhold til naturen: "Sundhed går vi meget op i også i forhold til miljøet. Jeg er sådan halvejs vegetar. Jeg spiser egentlig kun fjerkræ og fisk. Det har jeg gjort i 12-13 år," fortæller Christina Ulrikka, der elsker at lave skønne, lækre salater, og hvis mand også er kommet til at dele glæden ved at spise masser af grønt. "Mine forældre er vegetarer også, så det har jeg ligesom haft med mig altid. Jeg har også købt en af de der, der renser vandet. Jeg går meget op i at sortere affald. Jeg sorterer alt!", understreger Christina Ulrikka.

"Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder!"

For Christina Ulrikka indtrådte overgangsalderen forholdsvis tidligt. "Jeg har ikke været mere end i starten af 40'erne. Jeg var igennem en masse hormonbehandlinger, og så begyndte mine blodprøver at vise, at jeg faktisk var på vej i overgangsalderen," fortæller Christina Ulrikka, der var overrasket over, at overgangsalderen viste sig helt anderledes, end den havde gjort hos hendes mor. "Min mor var faktisk 50, da hun kom i overgangsalderen, og mærkede ingenting. Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder!" Christina Ulrikka har dog primært været generet af hedeture, som var voldsomme og ubehagelige. "Jeg har aldrig kunnet svede. Jeg holder på varmen. Det er, som om det ligger sig som sådan en hinde om mig," siger Chistina Ulrikka og uddyber for at forklare, hvordan det reelt føles indeni, når en hedetur melder sig: "Hvis man forestiller sig, at man står foran en brændeovn og så lige åbner lågen og mærker den der varme, der kommer indefra. Der er nærmest som et tog, der kører hen over en. Det er simpelthen så ubehageligt." Som for mange andre kvinder kom Christina Ulrikkas hedeture ikke kun om dagen, men også om natten. "De kommer jo på alle mulige underlige tidspunkter. Og man vågner om natten, og man har det bare så varmt. Jeg kan ikke svede det ud. Og man kan ikke komme af med den der varme igen. Jeg holder det bare i mig. Det er enormt ubehageligt."

"Jeg ville helt afgjort anbefale det til andre"

Kosttilskud og alternativ behandling er langt fra noget nyt for Christina Ulrikka. "Jeg er vokset op i en lidt alternativ familie, hvor kosttilskud har været en naturlig ting. Men selvfølgelig kan man være nødt til at gå til lægen nogle gange," pointerer Christina Ulrikka, der selv fik blod på tanden i forhold til at prøve Menosan, da det netop er et helt naturligt kosttilskud baseret på salvie. "Det kunne jeg da simpelthen godt tænke mig at prøve, hvis det kunne gøre noget ved det. Jeg tænkte, hvorfor ikke prøve noget naturligt fremfor at tage noget, der påvirker systemet. Noget, som ikke skader kroppen på nogen som helst måde," siger Christina Ulrikka, der desuden havde fået anbefalet produktet af en veninde: "Og så har jeg en veninde, der har prøvet det, fordi hun svedte rigtig meget. For hende havde det ikke noget med overgangsalder at gøre. Det har reduceret generne med over halvdelen for hende," fortæller Christina Ulrikka og tilføjer: "Jeg ville helt afgjort anbefale det til andre. Det er selvfølgelig min oplevelse, og man ved jo ikke, om det virker for andre. Men det er jo helt naturligt, så det skader jo ikke at prøve."

"Jeg synes generelt, at A. Vogels produkter er gode"

Christina Ulrikka har så at sige fået A. Vogels produkter ind med modermælken. "Ja, jeg kender A. Vogel godt. Mine forældre har taget det i årevis," fortæller Christina Ulrikka og fortsætter: "Jeg tænker på produkter som Echinaforce. Og Boldocynara-dråberne, dem kan jeg ikke leve uden. Dem tager min mor også." Om sit forhold til A. Vogel og helsekost i det hele taget forklarer Christina Ulrikka: "Jeg har altid haft lyst til det alternative. Det, synes jeg, er spændende. Jeg synes generelt, at A. Vogels produkter er gode."

 

Christina Ulrikka, 48 år, SOSU-assistent, bor med sin mand i Århus

Christina Ulrikka fortæller

"Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder, men så prøvede jeg Menosan, og der gik omkring 14 dage, og så var symptomerne væk, og de er ikke kommet tilbage. Der har simpelthen ikke været noget. Slet ingenting. Jeg fandt ud af, at jeg faktisk slet ikke have tænkt over det. Jeg havde simpelthen ikke haft en eneste hedetur i tre måneder. Jeg ville helt afgjort anbefale det til andre."

Den aktive ingrediens i Menosan er salvie

Menosan – din hjælp til overgangsalderen

A. Vogel Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af økologisk dyrkede og friskhøstede salvieplanter. Salvie har i generationer været brugt til meget andet end som smagsgiver i madlavning. Salvie hæmmer nemlig øget svedsekretion ved overgangsalder og bidrager til kvinders velvære ved overgangsalder. Mange bruger derfor Menosan som en håndsrækning til at komme igennem alle overgangsalderens faser uden at være hæmmet af svedeture og uden at give afkald på det fysiske velvære trods ændringer i hormonbalancen.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her