background

Rosa

Rosa oplever færre svedeture, mere velvære ved menstruation og øget livskvalitet

Rosa på 37 år har, så længe hun kan huske, døjet med øget svedtendens, hvilket hæmmede hende socialt, og begrænsede hende i valg af tøj. Efter hun begyndte på Menosan, udeblev generne ved menstruation, mens svedeturene blev væsentlig reduceret. Det har medført en helt ny følelse af lethed og frihed i Rosas liv.

"Nu kan jeg gå i fine sommerkjoler uden at frygte svedpletter"

I mange år har Rosa på trods af sin aktive og sunde livsstil været generet af at svede meget. "Jeg har, så længe jeg kan huske, været generet af øget svedtendens, hvor jeg får svedeture, selvom jeg jo ikke er i overgangsalderen. Pludselig får jeg det simpelthen så varmt. Det er så hæmmende, at man altid skal have ekstra tøj med". For Rosa betød svedgenerne, at hun måtte vinke farvel til alt tøj i lyse farver. "Jeg gik altid klædt i sort, så jeg vidste, man ikke kunne se, når jeg svedte. Men nu kan jeg gå i fine sommerkjoler uden at frygte svedpletter," fortæller Rosa. Efter 14 dage med Menosan oplevede Rosa, at hun fik markant færre svedeture. "De er ikke væk, men de er nede på et moderat niveau. Som du kan se, har jeg taget en lys bluse på. Det har helt klart taget toppen af svedproblemerne. Så jeg tænker slet ikke over det på samme måde mere."

"Det er, som om min hormonbalance er blevet bedre"

Rosa har ikke kun mærket en ændring i forhold til, hvor meget hun sveder, men har også registreret en bedring i forhold til sit velvære, når hun har menstruation. "Det er, som om min hormonbalance er blevet bedre," fortæller Rosa og fortsætter: "Altså jeg har aldrig været i tvivl om, hvornår jeg havde ægløsning eller snart skulle have menstruation, og det har været virkelig intenst. Og sådan har jeg det faktisk ikke mere. Jeg oplever slet ikke lige så meget ubehag, som jeg plejer, under menstruation." Rosa var i forvejen bekendt med A. Vogels produkter og har derfor ikke tøvet med at anbefale Menosan til andre: "Jeg kender godt mange af de andre A.Vogel-produkter, og jeg er helt tryg ved at anbefale Menosan, fordi det netop bare er et naturligt
produkt."

"Jeg kigger på det større billede, at der skal være en balance i det hele."

Rosa, der bor sammen med sin 6-årige datter i Gilleleje, er selvstændig og arbejder med skønhed og velvære med en holistisk tilgang til sit fag. "Jeg har en hud- og kropsterapeutuddannelse, og jeg laver ansigts- og kropsterapi. Så det er en blanding af skønhed og velvære," fortæller Rosa og forklarer: "Jeg kigger på det større billede, at der skal være en balance i det hele." Den holistiske tilgang til sundhed præger også Rosas egen livsstil og har haft stor betydning for hendes valg om at blive selvstændig: "Før jeg blev selvstændig, følte jeg mig lidt som en hamster i et hamsterhjul. Men nu har jeg tid til motion, lange gåture i skoven eller til fx at tage en dag ud i kalenderen til min datter." Det at føle sig sund er for Rosa lig med livsglæde: "Jeg føler mig allermest sund efter træning, hvor vi altid går ned og dypper os i havet. Så bliver det næsten ikke sundere, vel?" griner Rosa.

"Jeg oplever helt sikkert overgangsalderen som et tabu ligesom menstruation"

Om årsagen til, at Rosa gerne ville stå frem med sine erfaringer med Menosan, fortæller hun: "På mig har det hjulpet, og jeg synes, man skal dele ud af sin erfaring på godt og ondt. Specielt fordi jeg nok ikke er den primære målgruppe. Der er altså også andre uden for målgruppen, der kan få glæde af det. Og nu har jeg givet de gode erfaringer videre. Jeg oplever helt sikkert overgangsalderen som et tabu ligesom menstruation. Uha, det må man ikke snakke om! Selvom det jo er så naturligt." Heldigvis har Rosa haft et stærkt netværk, hvor man taler frit om alt: "Men jeg er en af dem, der snakker om det. Og i mit netværk snakker vi også om det, men jeg oplever rigtig mange, som ikke gør." Heldigvis mærker Rosa, at der er ved at ske noget positivt på den front: "Jeg synes heldigvis, at der er mange seje kvinder, der tager nogle af de der taburamte emner op. Og det synes jeg, er superfedt og modigt!"

Rosa, 37 år, bor med sin datter i Gilleleje

Rosa fortæller

"Jeg gik altid klædt i sort, så jeg vidste, man ikke kunne se, når jeg svedte. Men nu kan jeg gå i fine sommerkjoler uden at frygte svedpletter. Svedeturene er ikke væk, men de er nede på et moderat niveau. Det har helt klart taget toppen af svedproblemerne. Så jeg tænker slet ikke over det på samme måde mere. Det er, som om min hormonbalance er blevet bedre. Jeg oplever slet ikke lige så meget ubehag, som jeg plejer, under menstruation. Jeg er helt tryg ved at anbefale Menosan, fordi det netop bare er et naturligt produkt."

Menosan

Indeholder udtræk af friskhøstede Salvie blade, som hæmmer øget svedsekretion.
Se mere

Menosan – en hjælpende hånd til din cyklus

A. Vogel Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af økologisk dyrkede og friskhøstede salvieplanter. Salvie har i generationer været brugt til meget andet end som smagsgiver i madlavning. Salvie hæmmer nemlig øget svedsekretion bl.a. ved overgangsalder og bidrager desuden til kvinders velvære under menstruation. Menosan er derfor en naturlig støtte og hjælp til kvinder, der sveder mere end normalt, eller som mærker et svækket velvære i forbindelse med menstruationer, således at svedeturene afhjælpes, og velværet bevares trods cyklussens hormonelle udsving.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her