background

Siff

Siffs hedeture er næsten væk efter 14 dage på Menosan

Siff var ikke mere end 31, da hun gik i overgangsalder. Med hormonel hjælp blev hendes overgangsalder udskudt, men som nu 48-årig er overgangsalderens symptomer vendt tilbage i form af ubehagelige hedeture. Efter kun 14 dage med Menosan forsvandt Siffs hedeturene stort set, og om dagen har de været helt væk. "Og det er, som om det så samtidig har haft effekt på mit velvære helt generelt," fortæller Siff om sin oplevelse med Menosan. Et kosttilskud, Siff sætter særlig pris på grundet produktets naturlige grundsten, som bygges på de aktive stoffer fra salvieplanter.

"Hedeturene er næsten væk"

Efter at have taget Menosan dagligt i tre måneder, fortæller Siff: "Hedeturene er næsten væk. Jeg har slet ikke haft nogen om dagen, og jeg tror, jeg haft dem to nætter. Der gik vel 14 dage, inden jeg mærkede en virkning." Hun fortsætter: "Og det er, som om det så samtidig har haft effekt på mit velvære helt generelt. Og jeg har endda helt bevidst ikke gjort noget anderledes i den periode, hvor jeg har testet produktet." Desuden pointerer Siff, at hun virkelig har oplevet det at tage Menosan som nemt: "Og så der det der med, at det kun er én tablet om dagen, det er virkelig til at huske!".

Siff gik allerede i overgangsalderen som 31-årig

Siff oplevede at komme i overgangsalderen allerede som 31-årig. "Jeg vidste, det nok ville komme tidligt, fordi kvinderne i vores familie kommer tidligt i overgangsalderen. Så jeg var til gynækolog, læge og hormonlæge og fik en hormonkur, der kickstartede min cyklus igen." Siff er nu 48, og symptomerne på overgangsalder var begyndt at melde sig igen, da hun begyndte at tage Menosan. "Jeg havde en hel del hedeture. Det var værst om natten, men også op ad dagen, gerne lige ved middagstid, hvor jeg blev frygteligt varm!", fortæller Siff.

"Det der med konventionel medicin, det er bare ikke mig"

For Siff er det, både grundet hendes uddannelse, men også fordi hun lider af cøliaki, meget vigtigt at vide helt præcis, hvad der er i de kosttilskud, hun tager. "Det der med konventionel medicin, det er bare ikke mig. Så jeg gik ind og læste om Menosan. Jeg fandt ud af, at det var lavet af salvie. Og urter, det er lige mig! Og så tænkte jeg, det var oplagt at prøve," smiler Siff, der er overbevist om, at ideen om at symptombehandle og som det første behandle overgangsalder med hormoner, ikke er vejen frem. "Hvis nu det her Menosan eller salvie kan gå ind at hjælpe, hvorfor så ikke gøre det," siger Siff og understreger: "Jeg vil gerne sprede det gode budskab." Siff, der selv har haft rigtig god effekt af Menosan, fortæller, at hun bestemt vil anbefale kosttilskuddet til andre, ligesom hun selv har tænkt sig at fortsætte med at tage det.

"Jeg bruger A. Vogel ofte og meget, og det er noget af det, jeg anbefaler"

A. Vogels produkter er langt fra noget nyt for Siff. "Jeg bruger A. Vogel ofte og meget, og det er noget af det, jeg anbefaler. Jeg forbinder A. Vogel med renhed og ægthed," forklarer Siff og fortsætter: "Det er fedt, at alle ingredienserne er noget, man kender og kan forholde sig til. Det kan jeg godt lide. Derfor ville jeg gerne fortælle om Menosan, fordi A. Vogel laver nogle gode produkter."

"Jeg synes, overgangsalderen er en fed proces at opleve"

I sin klinik taler Siff ofte med kvinder, der mærker symptomer på overgangsalder: "Jeg møder kvinder, der synes, at overgangsalderen er noget forfærdeligt noget, nu går vi helt i stykker, og nu stopper livet næsten," fortæller Siff og fortsætter: "Jeg synes, overgangsalderen er en fed proces at opleve. Det er spændende at se, hvor jeg havner henne. Og se, hvor mange symptomer jeg får." Siff oplever ofte, at kvinder i overgangsangalderen er generet af humørsvingninger, men for Siff handler disse lige så meget om, hvor man ellers er i sit liv, som det handler om en hormonel påvirkning: "Mange får humørsvingninger, men det, tror jeg, lige så meget handler om, at man kigger tilbage på sit liv og tænker, Gud jeg har ikke nået det og det og det." Heldigvis er Siff lige der i livet, hvor hun gerne vil være: "Jeg er et sted i livet, hvor jeg har gjort alt det, jeg gerne vil. Og jeg føler mig rigtig god tilfreds med mit liv. Selvfølgelig kan det være irriterende, at man vågner om natten og har hedeture eller pludselig sidder og tænker, hold da op, hvor bliver jeg varm. Men det er jo noget helt naturligt og en del af det at være kvinde."

Siff, 48 år, arbejder som kostvejleder og bor sammen med sin mand i Faxe.

Siff fortæller

"Hedeturene er næsten væk. Jeg har slet ikke haft nogen om dagen, og jeg tror, jeg haft dem to nætter. Der gik vel 14 dage, inden jeg mærkede en virkning. Og det er, som om det så samtidig har haft effekt på mit velvære helt generelt. Og så det der med, at det kun er én tablet om dagen, det er virkelig til at huske! Jeg bruger A. Vogel ofte og meget, og det er noget af det, jeg anbefaler. Jeg forbinder A. Vogel med renhed og ægthed. Jeg bliver ikke snydt, når jeg køber et af deres produkter. Det er fedt, at alle ingredienserne er noget, man kender og kan forholde sig til. Det kan jeg godt lide."

Menosan

Indeholder udtræk af friskhøstede Salvie blade, som hæmmer øget svedsekretion.
Se mere

Menosan – din hjælp til overgangsalderen

A. Vogel Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af økologisk dyrkede og friskhøstede salvieplanter. Salvie har i generationer været brugt til meget andet end som smagsgiver i madlavning. Salvie hæmmer nemlig øget svedsekretion ved overgangsalder og bidrager til kvinders velvære ved overgangsalder. Mange bruger derfor Menosan som en håndsrækning til at komme igennem overgangsalderen uden at være hæmmet af svedeture og uden at give afkald på det fysiske velvære trods ændringer i hormonbalancen.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her