background

Thine

"Når det er noget, der virkelig virker for en, så vil man bare gerne fortælle det til hele verden!"

52-årige Thines historie om sine gener ved overgangsalder er intet mindre end en solstrålehistorie. Med Menosan kunne hun nemlig vinke helt og aldeles farvel til de svedeture, der havde hjemsøgt hende i flere år. "Det føles, som om blodet går i kog. Det er frygteligt!" forklarer Thine om, hvordan svedeturene plagede hende. I nu to år har Thine levet fuldstændig uden svedeture.

 

"Menosan har virkelig været livsændrende for mig. Så jeg er megafan!"

Det var gennem sin datter at Thine hørte om Menosan. "Min datter Stephanie lever meget sundt og det var hende, der anbefalede mig Menosan. Hendes mand tog også Menosan, og ham hjalp det på." I dag har Thine taget Menosan i to år, hvor hun har været helt symptomfri. "Jeg har ikke haft en eneste svedetur, efter jeg er startet på Menosan. På et tidspunkt tænkte jeg faktisk, at nu er jeg måske ovre overgangsalderen, men der gik ca. 14 dage, så kom svedeturene igen," fortæller Thine og siger med et smittende smil: "Menosan har virkelig været livsændrende for mig. Så er jeg megafan! Det har virkelig gjort en forskel for mig."

"Det føles, som om blodet går i kog. Det er frygteligt"

Da Thine ramte overgangsalderen, døjede hun i høj grad med svedeture om dagen. "Jeg kunne sidde der og mærke, åh nej, nu kommer det, hvor det ruller og bobler i hele kroppen. Det føles, som om blodet går i kog. Det er frygteligt!" fortæller Thine om, hvordan hun fik det, når en svedetur var på vej. For Thine ville det klart have været at foretrække, hvis svedeturene, som det sker for mange andre, var kommet om natten. "Jeg har ikke haft nattesvedeture. Der ville jeg jo gerne bytte, for der er man jo bare sig selv i stedet for om dagen." For Thine var det værste ved at være præget af svedeture uvisheden om, hvornår den næste kom. "Man kan komme til at fokusere så meget på det, at man sidder og frygter for den næste. Jeg frygtede at sidde et eller andet sted, når det kom. For eksempel til en jobsamtale. Det fylder jo så meget. Man kan jo ikke abstrahere fra det," fortæller Thine for derefter at tage sig i det: "Eller det kunne jeg ikke, nu er det jo efterhånden længe siden. Det er jo ikke noget, man dør af, men det er virkelig ubehageligt at være i."

"Jeg har fortalt om Menosan til alle, jeg er kommet i nærheden af"

For Thine, der har kunnet vinke farvel til sine svedeture, efter hun begyndte at tage Menosan, har der aldrig hersket tvivl om, hvorvidt hun ville anbefale kosttilskuddet til andre i samme situation. "Jeg har fortalt om det til alle, jeg er kommet i nærheden af. Jeg føler virkelig, at alle bør kende det. Når folk spørger, hvad de skal gøre, så siger jeg, I skal bare tage dét her!", forklarer Thine og fortsætter grinende: "Sådan er det jo, når der er noget, der virkelig virker for en. Så vil man fortælle det til hele verden." Thine håber, at hun på den måde kan hjælpe andre til at blive hjulpet, lige så meget som hun selv er blevet det. "Det er bare, fordi jeg synes, det er så godt. Så det vi jeg gerne være med til at brede ud."

"Jeg føler mig alment bedre tilpas, efter jeg er blevet vegetar"

Thine på 52 bor i Randers og har i mange år arbejdet i medicinalindustrien som distriktschef, sælger og underviser. For Thine er det enormt vigtigt at leve sundt og få bevæget sig. "Jeg føler mig allermest sund, når jeg har gået en rigtig lang tur, og når jeg spiser vegetarisk. Jeg føler mig alment bedre tilpas, efter jeg er blevet vegetar," fortæller Thine og fortsætter: "Jeg tænker meget over, hvad jeg spiser. Altså jeg får helt dårlig samvittighed, når jeg drikker en light-sodavand, selvom jeg virkelig godt kan lide det. Men nu presser jeg ingefær og putter det i mit vand og mit danskvand i stedet. Og det smager bare så godt."

Ville vælge A. Vogel en anden gang

Før Thine blev introduceret til Menosan, kendte hun ikke brandet A. Vogel andet end af navn og fra hylderne i helsekostbutikken. "Jeg kendte ikke ellers A. Vogel ud over Menosan. Men hvis jeg nu skulle bruge et kosttilskud, så er det da klart, at det ville ligge lige for at prøve A. Vogel i stedet for at vælge noget andet, når man har prøvet noget, der virker så godt. Noget der har så virksom en effekt," fortæller Thine.

Thine, 52, bor i Randers og har arbejdet i medicinalindustrien i mange år

Thine fortæller

"Jeg har ikke haft en eneste svedetur, efter jeg er startet på Menosan. Menosan har virkelig været livsændrende for mig. Så er jeg megafan! Det har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har fortalt om det til alle, jeg er kommet i nærheden af. Jeg føler virkelig, at alle bør kende det. Når folk spørger, hvad de skal gøre, så siger jeg, I skal bare tage dét her!"

Menosan

Indeholder udtræk af friskhøstede Salvie blade, som hæmmer øget svedsekretion.
Se mere

Menosan – din hjælp til overgangsalderen

A. Vogel Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af økologisk dyrkede og friskhøstede salvieplanter. Salvie har i generationer været brugt til meget andet end som smagsgiver i madlavning. Salvie hæmmer nemlig øget svedsekretion ved overgangsalder og bidrager til kvinders velvære ved overgangsalder. Mange bruger derfor Menosan som en håndsrækning til at komme igennem overgangsalderen uden at være hæmmet af svedeture.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her