background

Børge

Børge slap for hyppige toiletbesøg om natten med naturlægemidlet Prostasan

Den 64-årige Børge oplevede – som så mange andre mænd i den alder – typiske gener på en lettere, godartet prostataforstørrelse: Hyppige toiletbesøg om natten betød afbrudt nattesøvn, mens dagene var præget af pludselig trang til at lade vandet. Med et dagligt tilskud af Prostasan kunne Børge igen sove igennem om natten og lade vandet i ro og mag om dagen.

"Jeg måtte gå på toilettet flere gange om natten"

For mange mænd er en godartet prostataforstørrelse en del af det at blive ældre. Når prostatakirtlen vokser, selvom der er tale om en lille og godartet forstørrelse, medfører det for de fleste gener i forbindelse med vandladning, fx ufuldstændig blæretømning, hyppig vandladningstrang, efterdryp og besvær med at få vandladningen i gang. Børge oplevede da også både hyppige toiletbesøg om natten og en akut trang til vanladning om dagen. "Jeg måtte gå på toilettet flere gange om natten, og når jeg skulle lade vandet, så skulle det gå hurtigt," fortæller Børge. "Derfor sagde jeg ja til at teste Prostasan, da jeg anerkender naturlægemidlers virkning."

Prostasan gav Børge den gode nattesøvn tilbage

Om hvorvidt Prostasan har gjort en forskel i Børges hverdag, svarer han prompte: "Så afgjort!" Børge oplevede nemlig både en bedring i sin tilstand om natten og om dagen. "Jeg havde først en fornemmelse, at det ingen virkning havde, men efter et par dage uden Prostasan har jeg kunnet konstatere, at det havde en gavnlig indflydelse på nattesøvnen, og jeg synes også, jeg selv bestemmer, hvornår jeg skal lade vandet," forklarer Børge og tilføjer med et smil: "Selvfølgelig med måde!"

"A.Vogel er reelle produkter, der ikke lover mere, end de holder"

For Børge, der anvender både kosttilskud og naturlægemidler til daglig, er A.Vogel et brand, man kan regne med. "A.Vogels produkter er troværdige," fortæller Børge og fortsætter: "A.Vogel er reelle produkter, der ikke lover mere, end de holder." Og selvom Børge ikke til hverdag går og taler om vandladning med alle og enhver, vil han anbefale Prostasan, hvis samtalen alligevel skulle falde på emnet. "Nu går jeg ikke normalt og taler om vandladning, men hvis emnet er der, vil jeg nævne min erfaring med Prostasan," forklarer Børge.

 

Prostasan® (ekstrakt af savpalmefrugt), pakningsstørrelser 30/90 stk. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær på grund af godartet, lettere forstørret blærehalskirtel, når en læge har udelukket anden årsag til sygdommen. Dosering: Voksne: 1 kapsel dagligt. Virkningen kan først vurderes efter 3 måneder. Hvis der er opnået symptomlindring, kan behandlingen fortsættes. Prostasan® er ikke egnet til børn. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Ved nedsat lever- eller nyrefunktion bør forsigtighed udvises. Kapslerne indeholder sorbitol. Hvis du ikke tåler visse sukkerarter, skal du tale med din læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for savpalmefrugt eller øvrige indholdsstoffer. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 19. januar 2012, som kan rekvireres hos Bioforce Danmark A/S på tlf. 87 70 87 50.

Børge, 64 år, efterlønner, far til fire, bor med sin hustru Inge-Lise i Ulstrup

Børge fortæller

"Jeg måtte gå på toilettet flere gange om natten, og når jeg skulle lade vandet, så skulle det gå hurtigt. Jeg havde først en fornemmelse, at det ingen virkning havde, men efter et par dage uden Prostasan har jeg kunnet konstatere, at det havde en gavnlig indflydelse på nattesøvnen, og jeg synes også, jeg selv bestemmer, hvornår jeg skal lade vandet. A.Vogel er reelle produkter, der ikke lover mere, end de holder."

Prostasan

Til godartet lettere forstørret prostata. Symptomer som f.eks.hyppig vandladning og …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her