background

Kim

Ikke flere problemer med at holde sig om dagen og sove om natten for Kim

For Kim på 56 år medførte en lettere, godartet prostataforstørrelse problemer både om natten og på jobbet som vinduespudser på grund af hyppig vandladningstrang. Med et dagligt tilskud af Prostasan – et naturlægemiddel mod hyppig vanladningstrang hos mænd grundet lettere forstørret prostata – fik Kim igen sammenhængende søvn og har nu ingen problemer med at holde sig og kan passe sit arbejde uden bekymring for akut vandladningstrang.

"Prostasan har givet mig en bedre søvn"

Kim var – som så mange andre mænd over 50 – generet af klassiske symptomer på en godartet prostataforstørrelse. "Jeg skulle tisse om natten – mindst én gang. Og om dagen skulle jeg ofte tisse (hvilket er besværligt, når man er vinduespudser og ikke altid lige har adgang til toilet)," fortæller Kim og tilføjer: "Det gav også problemer med at holde sig." Kim begyndte at mærke en effekt efter at have taget Prostasan i 2 måneder. "Jeg synes efter to måneder, at det gav en virkning. Jeg skulle ikke længere op om natten (kun enkelte nætter), og om dagen kan jeg holde mig længere," fortæller Kim om sin oplevelse og understreger: "Jeg vil bestemt anbefale andre at prøve Prostasan. Men man skal prøve i mindst 3 måneder for at kunne vurdere virkningen." Den største forandring, Prostasan har medført i Kims hverdag, har været om natten: "Prostasan har givet mig en bedre søvn – og det er jo altid en fordel," forklarer Kim med et smil og fortsætter: "Da jeg løb tør for Prosatasan, vendte symptomerne tilbage – desværre. Så jeg er gået i gang igen."

Med tiden er Kim blevet overbevist om effekten af kosttilskud og naturlægemidler

For Kim har det med naturlægemidler og kosttilskud ikke altid været en del af hans hverdag. "Gennem tiden har jeg været meget forbeholden og skeptisk overfor disse ting, men har måttet overgive mig og bøje mig for effekten af forskellige produkter," fortæller Kim, der i dag både tager forskellige kosttilskud og bruger Echinaforce, når han er forkølet. "Jeg må indrømme, at det virker!" understreger Kim.

"Jeg vil gerne dele min erfaring, så andre også kan prøve, om det kan hjælpe dem"

Virkningen af naturlægemidler er altid individuel, og netop det var Kim bevidst om, da han sagde ja til at teste Prostasan. "Jeg havde hørt om flere, der havde haft gode erfaringer med produktet. Selv blev min nattesøvn forstyrret af, at jeg skulle tisse – så jeg tænkte, det var et forsøg værd," fortæller Kim, der heldigvis oplevede en lindring af sine symptomer og derfor gerne ville anbefale andre at prøve Prostasan. "Jeg vil gerne dele min erfaring, så andre også kan prøve, om det kan hjælpe dem."

"De fleste andre kosttilskud, der bruges i familien, er fra A.Vogel"

Hjemme hos Kim er man faste tilhængere af kosttilskuddene og naturlægemidlerne fra A.Vogel: "De fleste andre kosttilskud, der bruges i familien, er fra A.Vogel," forklarer Kim og fortsætter: "De er ikke de billigste – men til gengæld er de højt koncentrerede og effektfulde." For Kim er A.Vogel altså et brand, der står for kvalitet, og som han gerne anbefaler til andre: "Jeg ville absolut anbefale A.Vogel til andre – det er gode produkter fremstillet under gode forhold."

 

Prostasan® (ekstrakt af savpalmefrugt), pakningsstørrelser 30/90 stk. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær på grund af godartet, lettere forstørret blærehalskirtel, når en læge har udelukket anden årsag til sygdommen. Dosering: Voksne: 1 kapsel dagligt. Virkningen kan først vurderes efter 3 måneder. Hvis der er opnået symptomlindring, kan behandlingen fortsættes. Prostasan® er ikke egnet til børn. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Ved nedsat lever- eller nyrefunktion bør forsigtighed udvises. Kapslerne indeholder sorbitol. Hvis du ikke tåler visse sukkerarter, skal du tale med din læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for savpalmefrugt eller øvrige indholdsstoffer. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 19. januar 2012, som kan rekvireres hos Bioforce Danmark A/S på tlf. 87 70 87 50.

Kim, 56 år, vinduespudser, har 1 voksen datter og bor med sin hustru i Bjerringbro

Kim fortæller

"Jeg skulle tisse om natten – mindst én gang. Og om dagen skulle jeg ofte tisse (hvilket er besværligt, når man er vinduespudser og ikke altid lige har adgang til toilet. Prostasan har givet mig en bedre søvn. Jeg skulle ikke længere op om natten (kun enkelte nætter), og om dagen kan jeg holde mig længere. Jeg vil bestemt anbefale andre at prøve Prostasan."

Prostasan

Til godartet lettere forstørret prostata. Symptomer som f.eks.hyppig vandladning og …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her