background

Succeshistorier med Prostasan

Den mandlige overgangsalder? Ja, den findes i virkeligheden!

Overgangsalder for mænd er ikke noget, vi taler meget om. Men ikke desto mindre er andropausen, som den kaldes, meget virkelig, selvom den viser sig på lidt andre måder end hos kvinden. Et af de hyppigste symptomer er at prostata vokser, og det kan medføre adskillige gener. Gener, som mange ikke ved, hvad skyldes, og hvordan de kan afhjælpes. 

Testestoronproduktionen falder, når alderen stiger 

Når testosteronproduktionen daler, påvirker det for eksempel musklernes masse og styrke, den seksuelle lyst og stofskiftet, og prostatakirtlen kan vokse og bevirke, at det bliver svært at lade vandet og tømme blæren. Derfor løber mange mænd oftere på toilettet, når overgangsalderen rumsterer, og døjer med det i stilhed.

Skal du på toilettet igen, mand? 

Hyppige toiletbesøg – både om dagen, men også om natten – kan være enormt belastende. Både fordi det er en ubehagelig fornemmelse aldrig at føle sig tømt, men også fordi det går ud over nattesøvnen og dermed velværet. Med naturlægemidlet Prostasan kan du gøre en forskel i løbet af relativt kort tid. Prostasan er nemlig et effektivt naturlægemiddel mod hyppig vandladning hos mænd, når det skyldes godartet, lettere forstørret prostata. Prostasan kan anvendes ved karakteristiske symptomer på let forstørret prostata såsom hyppig vandladningstrang, efterdryp, følelsen af ufuldstændig blæretømning, eller hvis der er problemer med at få vandladningen i gang. Og husk: Prostasan forstyrrer ikke den seksuelle formåen.

Savpalmebær - den aktive ingrediens i Prostasan

Prostasan indeholder ekstrakt af savpalmebær. Savpalmen er en hårdfør palmelignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida. A. Vogel anvender bær fra en specialiseret plantage i Florida hvor savpalmen dyrkes og de friske bær plukkes. Efter høst sendes bærrene til Schweiz hvor de nænsomt forarbejdes, så de vigtige fedtsyrer bevares bedst muligt.

Prostasan

Til godartet lettere forstørret prostata. Symptomer som f.eks.hyppig vandladning og …
Se mere

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her