background

Succeshistorier med Prostasan

Den mandlige overgangsalder? Ja, den findes i virkeligheden!

Overgangsalder for mænd er ikke noget, vi taler meget om. Men ikke desto mindre er andropausen, som den kaldes, meget virkelig, selvom den viser sig på lidt andre måder end hos kvinden. En af de hyppigste symptomer viser sig ved, at prostata vokser, og det kan medføre adskillige gener. Gener, som mange ikke ved, hvad skyldes, og hvordan de kan afhjælpes. 

Testestoronproduktionen falder, når alderen stiger 

Når testosteronproduktionen daler, påvirker det for eksempel musklernes masse og styrke, den seksuelle lyst og stofskiftet, og prostatakirtlen kan vokse og bevirke, at det bliver svært at lade vandet og tømme blæren. Derfor løber mange mænd oftere på toilettet, når overgangsalderen rumsterer, og døjer med det i stilhed.

Skal du på toilettet igen, mand? 

Hyppige toiletbesøg – både om dagen, men også om natten – kan være enormt belastende. Både fordi det er en ubehagelig fornemmelse aldrig at føle sig tømt, men også fordi det går ud over nattesøvnen og derme velværet. Med naturlægemidlet Prostasan kan du gøre en forskel i løbet af relativt kort tid. Prostasan er nemlig et effektivt naturlægemiddel mod hyppig vandladning hos mænd, som skyldes godartet, lettere forstørret prostata. Prostasan kan anvendes ved karakteristiske symptomer på let forstørret prostata såsom hyppig vandladningstrang, efterdryp, følelsen af ufuldstændig blæretømning, eller hvis der er problemer med at få vandladningen i gang. Og husk: Prostasan forstyrrer ikke den seksuelle formåen.

Savpalmebær er din naturlige hjælper i Prostasan

Prostasan indeholder ekstrakt af økologisk dyrkede savpalmebær. Savpalmen er en hårdfør palmelignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida. Bioforce anvender økologiske bær fra en specialiseret plantage i Florida hvor savpalmen dyrkes og de friske bær plukkes og sendes til Schweiz hvor de nænsomt forarbejdes, så de vigtige fedtsyrer bevares bedst muligt.

 

Prostasan

Til godartet lettere forstørret prostata. Symptomer som f.eks.hyppig vandladning og …
Se mere

Prostasan® (ekstrakt af savpalmefrugt), pakningsstørrelser 30/90 stk. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær på grund af godartet, lettere forstørret blærehalskirtel, når en læge har udelukket anden årsag til sygdommen. Dosering: Voksne: 1 kapsel dagligt. Virkningen kan først vurderes efter 3 måneder. Hvis der er opnået symptomlindring, kan behandlingen fortsættes. Prostasan® er ikke egnet til børn. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Ved nedsat lever- eller nyrefunktion bør forsigtighed udvises. Kapslerne indeholder sorbitol. Hvis du ikke tåler visse sukkerarter, skal du tale med din læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for savpalmefrugt eller øvrige indholdsstoffer. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 19. januar 2012, som kan rekvireres hos Bioforce Danmark A/S på tlf. 87 70 87 50.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her