background

Bliv sommerklar

1.   Sørg for kroppen har tilstrækkelig vitaminer og mineraler
Dette sikrer du bl.a. ved at spise sundt, groft og varieret. Supplér evt. med et dagligt vitamintilskud, f.eks. Biortomin, der er optimeret efter de rette mængder og den bedst mulige optagelse i kroppen. Tag 3 stk. fordelt på måltiderne i løbet af dagen.

2.   En mave i balance er en krop i balance
En anderledes bakteriekultur i et andet land eller lidt for meget af den gode hjemmelavede grillmad sætter vores fordøjelse på ekstra arbejde. Sørg derfor for at fordøjelsessystemet har tilstrækkelig med mælkesyrebakterier at arbejde med. Tag f.eks. Lactiplus, som giver et tilskud af mælkesyre fra flere forskellige bakteriestammer. Den anbefalede dagsdosis på 2 kapsler svarer til antallet af mælkesyrebakterier fra 1 liter yoghurt. Supplér med Valleforce Alpedrik, der hjælper med at optimere optagelsen af mælkesyrebakterierne og samtidig giver generelt velvære.

3.   Opbyg huden
A-vitamin styrker og opbygger huden og er også med til at vedligeholde hudens normale sundhed og funktion. Biorto’s Total-A indeholder 1500 mikrogram A-vitamin foruden zink, C- og E-vitamin. Tag 1 tablet dagligt.

4.   Opstram venekredsløbet
Når temperaturen stiger påvirker det bl.a. blodkarrene og venekredsløbet i benene, som kan få besvær med at pumpe blodet tilbage til hjertet. Det betyder at blodet hober sig op i venerne og trykket stiger så vene-væggene begynder at lække. Det resulterer ofte i tunge, trætte og hævede ben og krampe i benene. Naturlægemidlet Aesculaforce Forte går ind og strammer venekredsløbet op, så blodet igen frit kan løbe tilbage til hjertet. Tag 2 tabletter dagligt.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her