background

Unikke naturlægemidler og kosttilskud af friske planter

Vi bruger friske planter så du får glæde af alle plantens indholdsstoffer

Friske planter bedst - men hvorfor? 

Fordi friske planter indeholder langt flere aktive stoffer end tørrede planter. Når en plante tørres før man fremstiller naturlægemidler og kosttilskud af den så har den mistet en lang række af dens indholdsstoffer og man får ikke det fulde udbytte af den. Adskillige studier og laboratorietests bekræfter, at det snarere er reglen end undtagelsen, at A. Vogels friskplantepræparater indeholder en højere koncentration af aktive stoffer end almindelige produkter fremstillet af samme mængde tørrede planter. Derfor bruger vi friske planter.


Friske planter giver dig alle plantens aktive stoffer
De allerfleste kosttilskud og naturlægemidler fremstilles af tørrede planter. Men vi fremstiller produkter af friske planter, som er fulde af aktive stoffer. Planterne dyrkes økologisk eller indsamles vildt og bearbejdes, lige når de er høstet. Dermed får du: fuldt udbytte af planternes indhold og virkning og fuld valuta for pengene. Du får altså hele plantens kraft med, når du køber A. Vogels produkter.


I A. Vogels produkter baseret på friske planter får du:
• Glæde af alle plantens indholdsstoffer
• Produkter af planter, der er dyrket økologisk eller indsamlet vildt
• Produkter af høj kvalitet
• Mest værdi for pengene

Nogle helt få planter, der ikke kan vokse i det schweiziske klima, er man dog af indlysende årsager nødt til at anvende tørrede.

Echinacea purpurea

Echinacea purpurea

Arnica montana

Arnica montana

Harpagophytum procumbens

Harpagophytum procumbens

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her