background

Kosttilskud af friske planter – et unikt kendetegn for A. Vogel

Vi bruger friske planter og giver dig alle plantens aktive stoffer

Hvorfor er friske planter bedst? 

Fordi friske planter indeholder langt flere aktive stoffer end tørrede planter. Alfred Vogel mente, at man udelukkende kan få det fulde udbytte af planternes kraft, hvis de anvendes, når de er friske. Adskillige studier og laboratorietests bekræfter, at det snarere er reglen end undtagelsen, at A. Vogels friskplantepræparater indeholder en højere koncentration af aktive stoffer end konventionelle produkter fremstillet af samme mængde af tørrede planter. Derfor anvendes planterne i A. Vogels friskplantepræparater, så hurtigt som muligt, efter de er blevet høstet. 

Vi bruger friske planter og giver dig alle plantens aktive stoffer

De fleste kosttilskud og naturlægemidler fremstilles af tørrede planter. Men vi fremstiller produkter af friske planter, som er fulde af aktive stoffer. Planternes dyrkes økologisk eller indsamles vildt og bearbejdes, lige når de er høstet. Dermed får du: fuldt udbytte af planternes indhold og virkning samt fuld valuta for pengene. Du får altså hele plantens kraft med, når du køber A. Vogels produkter.

I A. Vogels produkter baseret på friske planter får du: 

  • Udbytte af al plantens kraft
  • Produkter af planter, der er dyrket økologisk eller indsamlet vildt
  • Produkter af høj kvalitet
  • Mest værdi for pengene

Nogle helt få planter, der ikke kan gro i det schweiziske klima, er man nødt til at anvende tørrede, da man ikke kan finde passende alternativer. Det gælder eksempelvis savpalmebærene, der anvendes til Prostasan.

Echinacea purpurea

Echinacea purpurea

Arnica montana

Arnica montana

Harpagophytum procumbens

Harpagophytum procumbens

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her