A.Vogel Blog
 

Frø indsamles hvert efterår for at sikre et lager af nye frø til den kommende sæson. Disse er plantet ud ved håndkraft i vores økologiske marker i det Schweiziske klima som er ideelt til dyrkning af stærke sunde planter.

Økologiske dyrkningsmetoder bliver brugt til at fremdyrke de stærke og smukke planter der blomstrer på vores marker hver sommer. Der er et klart vidnesbyrd om de metoder Vogel altid har brugt. Han ville aldrig tillade skadedyr eller kemisk gødning i nogen af sine urter.  – Et princip vi følger den dag i dag, for at sikre både sundheden for planterne og beskyttelse af naturen.

Planterne bliver nænsomt høstet. Planterne bliver skåret med stor omhu, normalt ved solopgang, da dette er det tidspunkt, hvor de indeholder det højeste niveau af aktive stoffer.

Indenfor få timer efter høst, er vores planter på rejsen mod at blive til frisk-plante tinktur.

Ved at bruge friske planter sikrer vi at alle aktive stoffer der er til stede i planten er på deres højeste niveau og undgår ethvert behov for opbevaring, desinfektion eller bestråling.

Ved at benytte alkohol kan vi opnå en afbalanceret ekstrakt, og låse de gavnlige egenskaber der er til stede i den friske plante.

Resultatet af denne omhyggelige og skånsomme håndtering fra frø til høst, gennem økologisk dyrkning, ved anvendelse af friske planter og produktion af tinkturer som er rige på aktive stoffer, er det verdenskendte, helhedsorienterede standardiserede A Vogel frisk plante produkt.

For at producere tabletter bruger vi Vogels fremgangsmåde med tinktur som udgangspunktet for produktionen.
Dette beskytter de aktive stoffer og giver fordelene ved en tinktur i en praktisk tablet.

Moderne kvalitetskontrol metoder er benyttet i alle dele af fremstillingen. Disse tests har også bekræftet Vogels intuitive tro på at friske planter, udvundet i alkohol, indeholder flere friske stoffer end den samme mængde tørrede planter.
GMP (Good Manufactoring Practice) er selvfølgelig vores motto gennem hele processen.

Endelig er frisk plante tinkturer og frisk plante tabletter solgt i de velkendte A. Vogel emballage hos din lokale forhandler.

Printprint-icon

0 Produkt(er) i din indkøbskurv