A.Vogel Blog

0 Produkter i din indkøbskurv

 

A.Vogel blog om sundhed

MobiLed – et kosttilskud med en helt unik historie

af Anja Ballegaard, d. 12 december 2016, Urter og planter

Harpagophytum - Devil's claw - photos by Dietmar GustDen afrikanske djævleklo har gennem århundrede været brugt af lokalbefolkningen i Sydafrika, og dens popularitet i Europa vinder nu også frem på grund af den store succes med vedligeholdelse af fleksible led og sener.

I 20 år har djævlekloen vokset på bl.a. “Farm Avontuur” i Sydafrika, som dyrker økologiske planter med fair levevilkår for de lokale.

Dette er historien om farmen, bæredygtighed og det sociale ansvar.

 

 

 

Læs mere >

Guide: Sådan spiser du antiinflammatorisk

af Anja Ballegaard, d. 12 december 2016, Viden om mad

Antiinflammatorisk er det helt nye ord indenfor kost. Antiinflammatorisk er, som navnet indikerer, det modsatte af inflammation. Det handler altså om nogle kostprincipper, som kan være med til at dæmpe en eventuel inflammation i kroppen. Men hvordan spiser du antiinflammatorisk? Og er der andre faktorer, du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil leve mere antiinflammatorisk?

Dette er nogle af de spørgsmål, vi vil besvare for dig i denne guide.

 

Læs mere >

Smoothie dag – giv fordøjelsen en lettere ”arbejdsdag”

af Anja Ballegaard, d. 6 december 2016, Fordøjelse, Kosttilskud

smoothiedag_blog

Har din fordøjelse været på overarbejde?
Har du spist lidt for meget i den seneste tid?

Så har vi en god ide til dig: Hvad med at give din fordøjelse en pause, med en smoothiedag?

De seneste år har det været super populært at faste, og der dukker hele tiden nye metoder op. Men det er ikke alle, der trives med at undvære mad, og for dem kan en smoothiedag være et godt alternativ. En smoothie giver dig nemlig en tilfredsstillelse og mæthedsfornemmelse, men føles stadig let i maven. Og så er den ukompliceret for din fordøjelse at håndtere, for blenderen har allerede gjort en stor del af ”tyggearbejdet”.

Læs mere >

Træg mave? Få hurtigt gang i din fordøjelse

af Anja Ballegaard, d. 24 november 2016, Fordøjelse

Mave_nyhedsbrevFordøjelsen kan fra tid til anden blive træg. Det kan give dig følelsen af oppustethed, toiletbesøgene bliver færre, og når du først kommer på toilet, føler du ikke helt, at du bliver færdig. Træg mave kan skyldes flere ting, men årsagen skal oftest findes i kosten.

En fiberrig kost er vigtig for en smidig fordøjelse. Fibre finder du i frugt, grøntsager og grove fuldkornsprodukter.  Men ind imellem indtager vi måltider, som kun indeholder få fibre. December måned er et klassisk tidspunkt for dette. For det er ofte her, at man samles til store familiefrokoster, hvor hovedformålet er at spise. Og traditionelt indeholder lige netop december måneds måltider rigtig meget kød, fedt og sukker, som ikke er på listen over fiberholdige fødevarer.

Hvis du gerne vil have en mere smidig fordøjelse, er der tre ting, du skal kigge på:

Læs mere >

Hoster du? Prøv A.Vogel Hostespray

af Anja Ballegaard, d. 15 november 2016, Luftvejene

Tør hoste og kriller hoste. Der findes næsten ikke noget mere irriterende. Det generer kollegaerne og bedst som man får lagt hovedet på hovedpuden, begynder det i den grad også at forstyrre nattesøvnen.

Fortvivl ej – Hoste Spray fra A. Vogel er helt enkelt at bruge og indeholder friske planteudtræk, som giver hurtig og effektiv lindring i forbindelse med tør hoste og krillerhoste.

Her viser Cille på fem år, hvor nem den er at bruge:


 

Hoste Spray fra A. Vogel er et medicinsk udstyr. Læs indlægssedlen før brug.