background

Brochurer

Her ser du et udvalg af vores brochurer om fordøjelse, forkølelse og immunforsvar samt overgangsalder

Brochurerne kan hentes ved at klikke på de tre links.

 

Genveje til en god fordøjelse

De bedste tips og tricks

Man siger, at op mod 70% af immunforsvaret sidder i tarmene, og selvom vi først for ganske nyligt har opdaget, hvor stor en forskel vores fordøjelse gør for vores velvære, så er der heldigvis mange små justeringer og ændringer i din hverdag, der kan gavne din fordøjelse.

Maven forarbejder vores krops byggeklodser
Vores krop og vores hjerne er det vigtigste, vi har, og det, vi spiser, er vores krops byggeklodser. Derfor er det altafgørende at vide, hvordan vi passer bedst på os selv og vores fordøjelse, så vi får en mave i ro, men også en mave, der optager mest muligt af de næringsstoffer, vi spiser. 

Find inspiration og vigtige informationer om fordøjelsen i dit gratis temahæfte Genveje til en god fordøjelse!

Hent brochuren her.

Vink farvel til forkølelse!

Få energien tilbage til alt det sjove

Forkølelse og snue rammer os alle, når vores modstandskraft er svækket. Selv når solen skinner, eller selvom vi sørger for at pakke os godt ind, når vind og vejr rusker, er det vigtigt at have fokus på, at vores immunforsvar fungerer, og at vi får tilstrækkeligt med grønt og vitaminer indenbords.

Med et velfungerende immunsystem kan vi undgå at skulle slæbe os igennem hverdagen på halv hastighed med tungt hoved, tabte arbejdsdage og et ubehag, der er svært at slippe af med. 

Men hvordan sørger du så for, at du har et velfungerende immunsystem? Det kan du læse meget mere om i den gratis brochure Vink farvel til forkølelse!

Hent brochuren her.

Kom godt igennem overgangsalderen

Hormonproduktionen falder, og kroppen reagerer med forandringer, nedsat energi og et humør, der kan svinge fra den ene ende af skalaen til den anden.

Heldigvis har naturen råd for det meste, og der er mange naturlige hjælpende hænder, der kan lede dig sikkert gennem overgangsalderen. Det kan du læse meget mere om i dit gratis temahæfte Kom godt igennem overgangsalderen!

Hent brochuren her.

Vejledning

For personlig vejledning ring på 87708770, eller skriv til info@bioforce.dk.

Genveje til en god fordøjelse

Vink farvel til forkølelse!

Kom godt igennem overgangsalderen

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her