background

Brochurer

Her ser du et udvalg af vores brochurer om fordøjelse, forkølelse og immunforsvar samt overgangsalder

Download brochurerne via linkene i teksten.

 

Genveje til en god fordøjelse

De bedste tips og tricks

Man siger, at op mod 70% af immunforsvaret sidder i tarmene, og selvom vi først for ganske nyligt har opdaget, hvor stor en forskel vores fordøjelse gør for vores velvære, så er der heldigvis mange små justeringer og ændringer i din hverdag, der kan gavne din fordøjelse.

Maven forarbejder vores krops byggeklodser
Vores krop og vores hjerne er det vigtigste, vi har, og det, vi spiser, er vores krops byggeklodser. Derfor er det altafgørende at vide, hvordan vi passer bedst på os selv og vores fordøjelse, så vi får en mave i ro, men også en mave, der optager mest muligt af de næringsstoffer, vi spiser. 

Find inspiration og vigtige informationer om fordøjelsen i dit gratis temahæfte Genveje til en god fordøjelse!

Hent brochuren her.

Vink farvel til forkølelse!

Få energien tilbage til alt det sjove

Forkølelse og snue rammer os alle, når vores modstandskraft er svækket. Selv når solen skinner, eller selvom vi sørger for at pakke os godt ind, når vind og vejr rusker, er det vigtigt at have fokus på, at vores immunforsvar fungerer, og at vi får tilstrækkeligt med grønt og vitaminer indenbords.

Med et velfungerende immunsystem kan vi undgå at skulle slæbe os igennem hverdagen på halv hastighed med tungt hoved, tabte arbejdsdage og et ubehag, der er svært at slippe af med. 

Men hvordan sørger du så for, at du har et velfungerende immunsystem? Det kan du læse meget mere om i den gratis brochure Vink farvel til forkølelse!

Hent brochuren her.

Kom godt igennem overgangsalderen

Hormonproduktionen falder, og kroppen reagerer med forandringer, nedsat energi og et humør, der kan svinge fra den ene ende af skalaen til den anden.

Heldigvis har naturen råd for det meste, og der er mange naturlige hjælpende hænder, der kan lede dig sikkert gennem overgangsalderen. Det kan du læse meget mere om i dit gratis temahæfte Kom godt igennem overgangsalderen!

Hent brochuren her.

Kvinde kend dine hormoner

Vi er alle påvirkede af vores hormoner hele livet, oftest uden at vi tænker over det. Men når hormonerne ikke er i balance, så kan du tydeligt mærke det på din energi, styrke og dit generelle velvære. Det drejer sig ikke kun om de store hormonelle forandringer, der finder sted i teenageårene eller i overgangsalderen. Det hormonelle niveau svinger også meget inden for fx blot en enkelt cyklus. Der er med andre ord en god grund til, at vi som kvinder kan opleve svingninger i humør, overskud og energi.

Heldigvis har naturen råd for det meste, og der er mange naturlige hjælpende hænder, der kan lede dig sikkert gennem overgangsalderen og andre hormonelle ubalancer. Alt det kan du læse meget mere om i vores miniguide til det gode kvindeliv.

Hent brochuren her.

Den gode ferie for hele familien

Ferie er skønt! Det er de fleste af os enige om. Faktisk er det noget af det, vi ofte bruger som en gulerod, når der er travlt på jobbet, og når det kniber med at få timerne i døgnet til at slå til. I ferien er der nemlig endelig tid til at slappe af, være sammen med familien og måske nå noget af alt det, vi aldrig når til hverdag. Men hvordan sikrer man lige, at man får det bedste ud af ferien, og hvordan gearer man egentlig ned fra en travl hverdag, så man ikke er helt flad, når ferien begynder? Og hvordan udnytter man fridagene bedst, så man føler sig klar til at vende tilbage til hverdagen med rygsækken fuld af god oplevelser, når ferien er slut. 

Det og meget andet kan du få masser af gode råd til i vores miniguide til den gode ferie for hele familien.

Hent brochuren her.

Når det knager i kroppen

– miniguide til dig, der gerne vil bevare den aktive livsstil

Motion og en aktiv livsstil går hånd i hånd med livsglæde og velvære. For ud over at vores led, sener, knogler og muskler har godt af at blive holdt i gang og konstant få tilført nyt friskt blod fuldt af ilt, så har bevægelse nemlig også en anden effekt. Vi bliver simpelthen glade i låget af det.

Så hvordan holder vi os aktive og vedligeholder fleksibiliteten i led og sener og bevarer vores bevægelighed og mobilitet? 

Det og meget andet kan du få masser af gode råd til i vores miniguide Når det knager i kroppen.

Hent brochuren her. 

Få det bedste ud af din dejlige familie

– miniguide til det sunde, aktive familieliv

Familie er en gave. Men det kan også være en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, når man er flere, der skal gøres tilfredse, og fleres ve og vel, man skal tage højde for. Derfor har vi samlet lidt gode tips til, hvordan du kan bidrage til at vedligeholde familiens sundhed, så ferien bliver en succes, og så hverdagene kommer til at hænge sammen.
Det og meget andet kan du få masser af gode råd til i vores miniguide Få det bedste ud af din dejlige familie!.

Hent brochuren her.

Vejledning

For personlig vejledning ring på 87708770, eller skriv til info@bioforce.dk.

Miniguide: fordøjelse

Miniguide: forkølelse

Miniguide: overgangsalderen

Miniguide: kvindeliv

Miniguide: den gode ferie

Miniguide: bevægeapparatet

Miniguide: det gode familieliv

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her