background

Green Power

A.Vogels servere kører på bæredygtigt strøm fra Rätia Energie

Lige nu har A.Vogel 12 websites i hele verden.

For at holde de nødvendige ressourcer til at køre A.Vogels websites på så lavt et niveau som muligt sørger A.Vogel for den bedst mulige udnyttelse af  de eksisterende ressourcer (CPU'er, hukommelse). Når vi vælger hardwarekomponenter er det ledende princip maksimal effektivitet, således at så lidt strøm som muligt går til spilde som varme.

Alle vores servere er placeret i et af Schweiz' bedste IT-centre som er medlem af organisationen "The Green Grid". Organisationen har høje standarder for energieffektivitet.

A.Vogel støtter økologisk produceret elektricitet fra PurePower Graubünden som genererer sin energi fra vand, sol, vind og biomasse.

Hvad har altid været en selvfølge for vores naturlægemidler og fødevarer fra A.Vogel bliver nu også brugt til de globalt operative hjemmesider: bæredygtig udnyttelse af naturressourcer ligger i hjertet af alt, hvad vi gør.

Kontakt

Adresse

Bioforce Danmark A/S
Håndværkervej 17b
8643 Ans By
CVR: 78965215

Ring til os

87 70 87 70
Mandag-Torsdag 9-15
Fredag 9-12

Send os en e-mail

info@bioforce.dk
Vi besvarer normalvis mails indenfor 24 timer i hverdagene.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her