background

Bioforcegruppens mission og vision

”I naturen finder vi alt som vi behøver for at genvinde og vedligeholde et godt helbred”

Vort mål er, at støtte mennesker i deres bestræbelser på at vedligeholde eller genvinde deres sundhed ved hjælp af naturlige produkter.

Hvad kan vi tilbyde

Vi udvikler og producerer kosttilskud og naturlægemidler baseret på planteekstrakter, fremstillet af friske planter. Disse produkter distribuerer vi internationalt. Vi tilbyder klar og troværdig information omkring sundhed.

Kvalitet med respekt for naturen

Vores kernekompetence er miljørigtig, naturlig og økologisk dyrkning af friske planter som anvendes til vore produkter. Vore kunder værdsætter vore produkters kvalitet og sætter pris på, at blive informerede om nyheder indenfor sundhed.

Personale/Etik

Vi er 100% dedikerede til at videreføre Alfred Vogel’s arbejde og glade for at have muligheden for det. Vi deler vore mål med vore ansatte og tilskynder personligt initiativ. Vi går ind for systematisk vedligeholdelse og beskyttelse af sundheden og opmuntrer til både personlig og faglig udvikling. Vi udviser ærlighed og integritet.

U-afhængighed

Økonomisk succes garanterer vor kommercielle u-afhængighed og fortsatte udvikling.


Kontakt

Adresse

Bioforce Danmark A/S
Håndværkervej 17b
8643 Ans By
CVR: 78965215

Ring til os

87 70 87 70
Mandag-Torsdag 9-15
Fredag 9-12

Send os en e-mail

info@bioforce.dk
Vi besvarer normalvis mails indenfor 24 timer i hverdagene.

Vedligehold din sundhed med naturlige produkter

Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Læs mere her

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her