A.Vogel Blog
 
Preben Christensen

Siden sundhedspioneren Alfred Vogel åbnede sin virksomhed
i 1923, har man hos A. Vogel udviklet naturlægemidler og kosttilskud til afhjælpning af almindelige sundhedsproblemer og skavanker. Alle produkterne er udvundet fra naturens eget skatkammer og hjælper i dag millioner af mennesker verden over til en bedre og sundere hverdag. Hos A. Vogel er man overbevist om, at sundhed handler lige så meget om at leve sundt og økologisk, være glad og dyrke motion, som det handler om at lade naturens egne kræfter hjælpe én i kampen for et sundt liv.  

Arven efter Alfred Vogel lever videre i Bioforce Danmarks værdier
Alfred Vogel grundlagde Bioforce, og i dag ejer Bioforce Danmark AS agenturet på A. Vogels produkter i Danmark. Bioforce Danmark blev grundlagt i 1978 af Preben Christensen på samme værdigrundlag og tilgang til helsekost og sundhed, som Alfred Vogel stod for. Preben Christensen ejer stadig virksomheden i dag og fungerer som administrerende direktør.

Få hjælp til at vedligeholde din sundhed med naturlige produkter
Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred. Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed. 

Hos os går helsekost og vejledning hånd i hånd 
Vi sætter en ære i at råde og vejlede omkring helsekost og sundhed, så du bliver klædt rigtigt på, til når du skal vælge det kosttilskud eller naturlægemiddel, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Dit velvære og din sundhed er nemlig det allervigtigste for os.

A. Vogel giver dig kvalitet med respekt for naturen
Vi er dedikerede til at videreføre Alfred Vogels arbejde og er glade for at have muligheden for det. Vores kernekompetence er miljørigtig, naturlig og økologisk dyrkning af friske planter, som anvendes til vores produkter. Læs meget mere om vores unikke brug af friske planter lige her

Printprint-icon

0 Produkt(er) i din indkøbskurv