background

Historien bag helsebrandet A.Vogel

Lige siden 1923 hvor Alfred Vogel åbnede sin virksomhed har man udviklet kosttilskud og naturlægemidler til afhjælpning af mange forskellige sundhedsproblemer. Produkterne udvikles fra naturens skatkammer og eksporteres til mange lande i verden hvor de hjælper millioner af mennesker til en bedre og sundere hverdag. Hos A. Vogel er man overbevist om, at sundhed handler om at vælge økologi når muligt, leve sundt, dyrke motion og lade naturens kræfter arbejde

Arven efter Alfred Vogel lever videre 
Den danske afdeling af A. Vogel blev grundlagt i 1978 af Preben Christensen på Alfred Vogels værdigrundlag og videreføres i dag på samme.

Hjælp til din sundhed 
Hos A. Vogel tror vi på, at man i naturen kan finde alt man har brug for til at holde balancen i helbredet. Og det er vort mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.

Hos os står vejledning først

Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig så du er bedst muligt klædt på når du skal vælge dit kosttilskud eller naturlægemiddel. Dit velvære og din sundhed er vigtig for os.

A. Vogel er kvalitet med respekt for naturen
Vi er dedikerede til at arbejde videre efter A. Vogels principper. Vores kernekompetence er miljørigtig og bæredygtig dyrkning af planter som anvendes friske til vores produkter. Læs meget mere om vores unikke brug af friske planter lige her

Kontakt

Adresse

A.Vogel Danmark A/S
Håndværkervej 17B
8643 Ans By
CVR: 78965215

Ring til os

87 70 87 70
Mandag-Torsdag 9-15
Fredag 9-12

Send os en e-mail

info@avogel.dk
Vi besvarer normalvis mails indenfor 24 timer i hverdagene.

Alfred Vogels værdier lever videre i dag.

Alfred Vogel

Årets gang i A. Vogels have

For A. Vogel var det afgørende at have hjertet med, når han dyrkede sin have. Hver årstid i A. Vogels have er unik og vigtig på hver deres måde!

Læs om årets gang i A. Vogels have

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende viden om helsekost og sundhed. Du får også årstidsspecifik vejledning og relevante rabatter som en af de første.  

Tilmeld dig her