A.Vogel Blog

avogel.dk / symptomer / forkølelse / forkølelse behandling

Behandling af forkølelse

Hvad kan du selv gøre for at lindre dine forkølelses symptomer

naturlige midler til behandling

Naturlige midler til behandling af forkølelse

Echinaforce med rød solhat til behandling af forkølelse

Echinaforce er et populært naturlægemiddel til at støtte kroppens eget immunforsvar, opbygge et forsvar og bekæmpe en forkølelse.Bronchosan til hostenMod hoste findes der en lang række urtesirupper og en af de gængse er udtræk af grannåle for kriller hoste. Der findes også midler med udtræk af vedbend som lindrer hoste og katar i de øvre luftveje (f.eks. Bronchosan).


Sinuforce er en naturlig naturlig næsesprayNaturlige næsespray kan, i modsætning til konventionelle sprays,  bruges over længere tid, da der ikke opstår tilvænning. Et godt bud er A.Vogel Sinuforce som indeholder pebermynte og eucalyptus olier. Den kan bruges i op til 30 dage.

konventionel behandling af forkølelse

Konventionel medicin til behandling af forkølelse

Mange vender sig mod antibiotika for at kurere selv små sygdomme – men når det kommer til forkølelse er antibiotika ikke til megen hjælp. Forkølelse skyldes en virus og her hjælper antibiotika ikke.

  • Konventionel medicin kan hjælpe med at lindre symptomerne på en almindelig forkølelse. Hvis sygdommen giver muskelsmerter, ondt i halsen og hovedpine kan almindelige smertestillende såsom ibuprofen og paracetamol hjælpe.
  • Hostemedicin kan også være nødvendig.
  • Næsespray kan afhjælpe en stoppet næse. Men mange af de almindelige håndkøbsmidler kan kun bruges i kort tid, ofte max 10 dage, før de vil få næseslimhinden til at hæve op og dermed bidrage til tilstopningen.

Læs mere:

Forkølelse

Forkølelsesvirus

Forkølelsessymptomer

Echinaforce

Gode råd mod forkølelse

Følg A.Vogel på Facebook

0 Produkt(er) i din indkøbskurv